Λούκα Βιλντόσα: Αυτή είναι η καλλονή Σέρβα βολεϊμπολίστρια που έχει δεσμό με τον Αργεντινό σταρ
Ο Λούκα Βιλντόσα βγαίνει με την βολεϊμπολίστρια Μιλίτσα Τάσιτς. Γνωρίστε τη γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως η πιο όμορφη σε όλη τη Σερβία.
Η Μιλίτσα Τάσιτς είναι Σέρβα διεθνής αθλήτρια βόλεϊ. Η 24χρονη βολεϊμπολίστρια, που φέρεται να έχει δεσμό με τον Λούκα Βιλντόσα, διεθνή Αργεντινό παίκτη μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα, αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 185 εκατοστά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Ρουμανία. Η πανέμορφη αθλήτρια, μάλιστα, μόλις ολοκλήρωσε τη σεζόν, όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα με την ομάδα της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Μιλίτσα Τάσιτς ήταν παίκτρια του Ερυθρού Αστέρα για χρόνια. Όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ για σπουδές πάνω στα οικονομικά, αγωνίστηκε στην ομάδα του κολεγίου της. Επίσης, φοράει την φανέλα της εθνικής Σερβίας, καθώς εδώ και χρόνια βρίσκεται στις νεότερες κατηγορίες της ομάδας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
