Άκης Πετρετζίκης: Κατέβασαν ρολά τα εστιατόρια του - Η εταιρεία του γνωστού σεφ τελεί υπό εκκαθάριση

instagram/akis_petretzikis

Κλείνει ένα ένα τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε, όπως αυτά της Γλυφάδας, του Συντάγματος και της Αγίας Παρασκευής

Ρολά κατέβασαν τα μαγαζιά εστίασης του Άκη Πετρετζίκη σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή, ενώ όλη η εταιρεία, σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, τελεί υπό εκκαθάριση. Ένας ιδιαίτερα αγαπητός μάγειρας στο ευρύ κοινό, ο Άκης Πετρετζίκης, κλείνει ένα ένα τα καταστήματα εστίασης που διατηρούσε, όπως αυτά της Γλυφάδας, του Συντάγματος και της Αγίας Παρασκευής.

Στο τέλος του 2022 απολύθηκε το προσωπικό στο σύνολό του και καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις. Από την επιχείρηση έμειναν μόνο τα γραφεία, τα οποία ο Άκης Πετρετζίκης μετέφερε στη Γλυφάδα.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα του διάσημου σεφ ξεκίνησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με καταστήματα «Kitchen Lab» και «Burger AP» στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το 2021, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση από τα lockdown λόγω κορονοϊού, η εταιρεία εμφάνισε 894.800 ευρώ κέρδος.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο «Kitchen Lab» της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο, ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον η εταιρεία έχει μεταφέρει την έδρα στη Γλυφάδα και, σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και έχουν πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Ο κύκλος εργασιών (καθαρός) το 2021 ήταν 894.819,80 ευρώ έναντι 911.618,17 ευρώ το 2020.

ΠΗΓΗ: www.parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News