Πυγμαχία: Έπαιξαν ξύλο γυμνές στον αγώνα του Μεϊγουέδερ
Οι άγριες σκηνές στη σύρραξη που ακολούθησε μετά τη διακοπή του αγώνα επίδειξης του Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον Τζον Γκότι, εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Στο προσκήνιο ήρθε το ξύλο που έπαιξαν δύο διάσημες γυναίκες, η μία εκ των οποίων κατέληξε γυμνή!
Συγκεκριμένα, η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και αριθμεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers, καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά αλύπητα μια γυναίκα στο FLA Live Arena στη Φλόριντα.
Η Ερνάντες έπαιξε μυθικό ξύλο με την ράπερ Big Lex, η οποία μάλιστα κατέληξε γυμνή, με τα βίντεο να σοκάρουν. Η Ερνάντες την κλώτσησε στο κεφάλι αρκετές φορές, ενώ ήταν πεσμένη. Η δεύτερη γυναίκα ανταπέδωσε πετώντας ένα ποτό στην Ερνάντες, η οποία στη συνέχεια άρχισε να την κυνηγά με μια παρέα φίλων.
Όσοι πήγαν να μπουν στη μέση να τις χωρίσουν την πλήρωσαν, με την Ερνάντες να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά της.
Joseline Hernandez versus big lex fight⚠️⚠️🚩🚩😱😱🥶🥶🥶✅✅🔥🔥🔥 pic.twitter.com/PGqJyF4Lxu
— Real Street News100 (@News100Real) June 12, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
