Πυγμαχία: Έπαιξαν ξύλο γυμνές στον αγώνα του Μεϊγουέδερ
Οι άγριες σκηνές στη σύρραξη που ακολούθησε μετά τη διακοπή του αγώνα επίδειξης του Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον Τζον Γκότι, εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Στο προσκήνιο ήρθε το ξύλο που έπαιξαν δύο διάσημες γυναίκες, η μία εκ των οποίων κατέληξε γυμνή!
Συγκεκριμένα, η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και αριθμεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers, καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά αλύπητα μια γυναίκα στο FLA Live Arena στη Φλόριντα.
Η Ερνάντες έπαιξε μυθικό ξύλο με την ράπερ Big Lex, η οποία μάλιστα κατέληξε γυμνή, με τα βίντεο να σοκάρουν. Η Ερνάντες την κλώτσησε στο κεφάλι αρκετές φορές, ενώ ήταν πεσμένη. Η δεύτερη γυναίκα ανταπέδωσε πετώντας ένα ποτό στην Ερνάντες, η οποία στη συνέχεια άρχισε να την κυνηγά με μια παρέα φίλων.
Όσοι πήγαν να μπουν στη μέση να τις χωρίσουν την πλήρωσαν, με την Ερνάντες να χτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά της.
Joseline Hernandez versus big lex fight⚠️⚠️🚩🚩😱😱🥶🥶🥶✅✅🔥🔥🔥 pic.twitter.com/PGqJyF4Lxu
— Real Street News100 (@News100Real) June 12, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
