Κώστας Παπανικολάου: Η απίθανη φωτογραφία με Γιαννόπουλο και Κατσίβελη που θυμίζει... πενταήμερη!
Τα χρόνια περνάνε, η ζωή σε φέρνει αλλού αλλά η επανένωση με τους φίλους σου είναι κάτι σε κάνει πάλι παιδί. Αυτό έγινε με Παπανικολάου, Κατσίβελη και Γιαννόπουλο στο γάμο του τελευταίου.
Ο Χάρης Γιαννόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, με τους Κώστα Παπανικολάου και Δημήτρη Κατσίβελη να δίνουν το «παρών» και να γυρίζουν το χρόνο πίσω.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβαλε τη λεζάντα που όλοι μας έχουμε βάλει στις δικές μας αντίστοιχες φωτογραφίες, με φίλους που βρισκόμαστε πλέον σε τέτοιες στιγμές. Παπανικολάου, Κατσίβελης και Γιαννόπουλος πόζαραν, με τον πρώτο να γράφει: «Τα χρόνια περνάνε.. Μεγαλώνουμε, παντρευόμαστε, αλλάζουν οι ζωές μας.. αλλά παραμένουμε για πάντα παιδιά», έγραψε συγκεκριμένα ο Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
