Απόστολος Τσιτσιπάς: Βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού του Στέφανου με την Μπαντόσα

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, μιλά, πρώτη φορά, για τις φήμες χωρισμού του γιου του από την Πάουλα Μπαντόσα.

Μυστήριο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα γύρω από τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα, και τις εξαφανισμένες κοινές φωτογραφίες τους.

Από την Κυριακή (24/9) το Instagram account του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα με το ψευδώνυμο Tsitsidosa, δεν έχει ούτε μια φωτογραφία τους και οι φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για χωρισμό.

Ο μπαμπάς του Έλληνα τενίστα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για πρώτη φορά, και αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού, βάζοντας τέλος σε όλα όσα ακούγονται.

«Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι, ζουν κάτι μοναδικό και οι δύο, γιατί σε αυτό το άθλημα που έχουν επιλέξει, έχουν κάνει πολλές θυσίες.

Αυτή τη στιγμή έχουν συγχρονιστεί και οι δύο, έχει ανακαλύψει ο ένας τον άλλον και ζουν πραγματικά όμορφες στιγμές», είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν το προφίλ Tsitsidosa, αδειάσει από τις κοινές τους φωτογραφίες.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News