Πηγή Δεβετζή: Η συγκίνηση στην κάμερα, το Fame Story, η δόξα και όσοι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν

Η Πηγή δεν κρύβει την πικρία της για την εποχή που την έδιωξαν από το Ολυμπιακό Στάδιο σε νεαρή ηλικία, τότε που προσπαθούσε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

Η Πηγή Δεβετζή έχει δοξάσει την Ελλάδα με τα πολλαπλά ρεκόρ που της χάρισαν τα απίστευτα άλματά της αλλά και με πολλά μετάλλια, με αποκορύφωμα αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Δεν είναι μόνο μια αθλήτρια κορυφής. Η Πηγή Δεβετζή είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπά και δίνει τα πάντα γι’ αυτούς κι αυτό λέει πολλά.

Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη στην κάμερα το okmag, η Πηγή Δεβετζή δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μιλά για τη μητέρα και τον πατέρα της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, λέγοντας πόσο τυχερή νιώθει που τη μεγάλωσαν αυτοί οι γονείς… Και η συγκίνησή της μας έκανε να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω!

Η γνωστή αθλήτρια μιλάει για την εμπειρία της στο Fame Story ως γυμνάστρια των σπουδαστών, αναφέρεται στα παιδικά χρόνια που δεν τα έζησε λόγω του πρωταθλητισμού, ενώ δεν κρύβει την πικρία της για την εποχή που την έδιωξαν από το Ολυμπιακό Στάδιο σε νεαρή ηλικία, τότε που προσπαθούσε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

Παραδέχεται ότι έχει πέσει στα πατώματα για έναν άντρα και μας αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά για σωστή διατροφή! Τι αποκαλύπτει για τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη; Μη φύγετε πριν δείτε τα tips που μας δίνει για καλή διατροφή και για να είμαστε πάντα σε καλή φυσική κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αποκαλυπτική συνέντευξη της Πηγής Δεβετζή στο okmag:

 

 

 

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News