ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η τρυφερή πρόταση γάμου που έκανε ο συνοδός στη δρομέα

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες βλέπουμε πολλές συγκινητικές στιγμές που η μια εξ αυτών ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ένας συνοδός σε μια δρομέα μετά τον προκριματικό στα 200μ. γυναικών.

Βλέποντας τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, καταλαβαίνουμε τη δύναμη της ψυχής που έχουν εκείνοι οι άνθρωποι και δεν είναι λίγες οι φορές, που κάποιες στιγμές, μας έχουν συγκινήσει.

Μια πολυ τρυφερή στιγμή ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ένας συνοδός προς την αγαπημένη του, η οποία είναι η δρομέας Κέουλα Περέιρα. Μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, όμως απο τον αγώνα έφυγε με ένα πλατύ χαμόγελο όταν άκουσε την πρόταση που της έκανε ο αγαπημένος της. 

Ο Μάνουελ Αντόνιο ντα Βέγκα βρήκε την πιο σωστή στιγμή για να κάνει την πρόταση, κάλεσε και τα υπόλοιπα ζευγάρια που έτρεχαν μαζί για να είναι όλοι παρόντες σε κάτι τόσο σημαντικό.

Η αθλήτρια, Κέουλα Περέιρα φανερά συγκινημένη, δήλωσε: «Δεν έχω λόγια. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα. Και μόνο που είμαι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι τρομερό. Δεν ένοιωθα τα πόδια μου από το άγχος. Τώρα με την πρόταση γάμου τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πάντα ονειρευόμουν να παντρευτώ, αλλά δεν είχαμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε καν μιλήσει και δεν το περίμενα με τίποτα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News