ΑΕΚ Πινέδα: Εκτέλεσε και χρέη... «προπονητή», ανταλλάζοντας μπαλιές με την σύζυγο του!

Ο Ορμπελίν Πινέδα και η αγαπημένη του Γκαμπριέλα Ρίος, έπαιξαν ποδόσφαιρο, απαθανατίζοντας την στιγμή με δημοσίευση στα social media

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρήκε λίγο χρόνο με την σύζυγο του, Γκαμπριέλα Ρίος, για να απολαύσουν παρέα μια από τις μεγαλύτερες αγάπες που μοιράζονται εξίσου και οι δύο, το ποδόσφαιρο.

Ο Μεξικανός «πολυθεσίτης» μέσος της ΑΕΚ μαζί με την αγαπημένη του πήγαν το απόγευμα της Δευτέρας (1/4)  να παίξουν οικογενειακά ποδόσφαιρο με τα παιδιά τους, σε στιγμές χαλάρωσης για τον ίδιο, μετά και το απαιτητικό ντέρμπι (1-0 τελικό)  της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Γκαμπριέλα Ρίος, η οποία βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Πινέδα στις «μάχες» στην OPAP Arena, ασχολούταν και η ίδια παλαιότερα με το ποδόσφαιρο, έχοντας έτσι μια στενή σύνδεση με το σπορ.

Ανήρτησε έτσι ένα βίντεο, απαθανατίζοντας τις στιγμές που έπαιζε ποδόσφαιρο με τον σύζυγο της, ανταλλάσσοντας πάσες ο ένας στον άλλον στο αέρα.

Στην αναδημοσίευσή του ο παίκτης της Ένωσης παίνεψε τον εαυτό του, γράφοντας, με χαρακτηριστικό τρόπο: «Τι σπουδαίο προπονητή που έχεις».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News