Μουσικά event: Ένα μοναδικό masterclass του Desmond Child έρχεται στην Αθήνα

Ένα από τα κορυφαία μουσικά event θα φιλοξενήσει το Cotsen Hall την Πέμπτη (20/6, 18:30) με τον Desmond Child να επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές στο κοινό του.

Μοναδικές εκπλήξεις περιμένουν όσους θα βρεθούν στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall (Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι) την Πέμπτη 20/6 στις 18:30. Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης & παραγωγός κορυφαίων επιτυχιών Desmond Child έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό Masterclass όπου θα παρουσιάσει στιγμές και ιστορίες από την μεγάλη σταδιοδρομία του, θα μοιραστεί εμπειρίες και θα δώσει ένα ιδιαίτερο piano recital με κάποια από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, με την συμμετοχή Ελλήνων καλεσμένων – έκπληξη.

“Livin’ On A Prayer-Bon Jovi”, “I Was Made For Lovin’ You- Kiss”, “I Hate Myself For Loving You- Joan Jett”, “Livin’ La Vida Loca – Ricky Martin”, “Poison – Alice Cooper”, “Old Before I Die – Robbie Williams”, “Waking Up In Vegas” Katy Perry, “Kings & Queens” Ava Max, είναι μόνο… μερικές από τις παγκόσμιες επιτυχίες που έχει υπογράψει.

Ο κορυφαίος hit maker θα μοιραστεί με το κοινό τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δίνουν το καλλιτεχνικό ερέθισμα για την διεύρυνση ή την απόκτηση μεγαλύτερου και σταθερού κοινού.

Μάλιστα, στο τέλος του event θα υπογράψει το βιβλίο του LIVIN’ ON A PRAYER: BIG SONGS BIG LIFE που κυκλοφορεί σε ελληνική έκδοση.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ:

Αγορά εισιτηρίων: www.cometogether.live

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News