ΟΛΓΑ ΝΤΑΛΛΑ: Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια ή αλλιώς, η νικήτρια του GNTM!

Η Όλγα Ντάλλα είναι κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων, GNTM όπου κατάφερε να βρίσκεται στους φιναλίστ και να διεκδικεί το έπαθλο.

Ποιος είπε πως οι αθλήτριες, δεν μπορούν να γίνουν και μοντέλα; Πόσω μάλλον να είναι νικήτριες ενός ριάλιτι μόδας! Μια απόδειξη είναι η περίπτωση της Όλγας Ντάλλα η οποία είναι κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και μάλιστα, πρόσφατα, έγινε η ανανέωση του συμβολαίου της.

Η εκρηκτική κολυμβήτρια έκλεψε τις εντυπώσεις απο την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στο παιχνίδι ενώ όλοι οι κριτές της είπαν θετικά σχόλια τόσο για το αθλητικό της σώμα όσο και για την ομορφιά της.

Είναι μόλις 22 ετών, έχει γεννηθεί στο Μοναχό της Γερμανίας και κατάφερε, με τις ωραίες φωτογραφίσεις αλλά και με πασαρέλες, να φτάσει στους φιναλίστ του GNTM. Βέβαια να σημειωθεί πως στο ριάλιτι μόδας, ερωτεύτηκε τον συμπαίκτη της, Στυλιανό ενώ δεν αποκλείει να τον… παντρευτεί!

Στόχος της είναι να καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο των μεταλλίων αλλά και να γίνει η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 και ταυτόχρονα να σαρώσει πασαρέλες και πισίνες.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί απόψε στις 21:00 στο Star!

 

 

Δείτε κάποιες στιγμές απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις της:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News