PASSIONE ROSSA: Το «Γ. Καραϊσκάκης» γέμισε Ferrari
Ονειρεμένο ήταν το τριήμερο που πέρασε (17-19/9) για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, αφού στο γήπεδο των ερυθρολεύκων «παρέλασαν» τριάντα Ferrari, με το θέαμα να είναι εντυπωσιακό
Το «Γ. Καραϊσκάκης» κοκκίνησε λίγο παραπάνω το τριήμερο που πέρασε, στα πλαίσια του «Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021». Δεδάκες υπερπολυτελή αμάξια ήταν σταθμευμένα έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, αφού το κλαμπ «Passione Rossa» ταξίδεψε στον Πειραιά για το event που διήρκησε έως και την Κυριακή (19/9). Ανάμεσα στα εντυπωσιακά αυτοκίνητα μπορούσε να δει κανείς μερικά από τα πιο κλασικά και χαρακτηριστικά σχέδια της ιταλικής εταιρείας.
κόκκινες και κίτρινες Enzo, 360 Modena, Portofino, 458 Speciale, California T, Mondial και 355 F1 βρέθηκαν στους δρόμους του Λιμανιού. Συνολικά τριάντα Ferrari είχαν σταθμεύσει στο Πασαλιμάνι, με τον κόσμο να τις απαθανατίζει.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
