Αργυρός: Τραγούδησε με φανέλα Στόιτσκοφ στη Βουλγαρία
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χθες το βράδυ (13/2) έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο Arena Sofia στη Βουλγαρία και εμφανίστηκε στην σκηνή με φανέλα του Χρίστο Στόιτσκοφ.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Πέμπτης τραγούδησε στη Σόφια και τίμησε έναν εκ των σπουδαιότερων ποδοσφαιρικών θρύλων.
Εμφανίστηκε στη σκηνή του συναυλιακού χώρου με φανέλα του Χρίστο Στόιτσκοφ και φαίνεται πως ο Βούλγαρος legend τού έκανε ένα υπέροχο και υπερπολύτιμο δώρο.
Ο Έλληνας ποπ σταρ έλαβε μια μικρή μπάλα με την υπογραφή του παλαίμαχου επιθετικού και ο Αργυρός τον ευχαρίστησε μέσω social media.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
