ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Ποιο ήταν το κορυφαίο ζευγάρι της αθλητικής showbiz το 2021;

Το sportday.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν το κορυφαίο ζευγάρι της showbiz του αθλητισμού για το 2021

Το 2021 εντός ολίγων ημερών θα μας αποχαιρετήσει και μαζί του θα παρέλθουν κι όσες όμορφες ή δυσάρεστες στιγμές έφερε μαζί του.

Στον «μαγικό» κόσμο της αθλητικής showbiz οι έρωτες, τα σκάνδαλα, οι παράνομοι δεσμοί αλλά και οι δυνατές αγάπες που αντέχουν στον χρόνο, μας απασχόλησαν για ακόμη μια xρονιά. Λίγο πριν λοιπόν προτού υποδεχτούμε το νέο έτος, συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα ζευγάρια του 2021, τα οποία και ξεχώρισαν για… διαφορετικούς λόγους. Η ψήφος της ανάδειξης του κορυφαίου εξ αυτών ωστόσο ανήκει αποκλειστικά σε εσάς! Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του sportday.gr που ολοκληρώνεται στις 6 Ιανουαρίου.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΓΟΥΑΝΤΑ ΝΑΡΑ – ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ: Ένα ζευγάρι… μια ιστορία. Έπειτα από επτά χρόνια γάμου, ένα «φλογερό» ερωτικό τρίγωνο με τον Μάξι Λόπες και δύο παιδιά, μια «καυτή» Αργεντίνα ηθοποιός ονόματι Τσίνα Σουάρες έγινε η αιτία για μια ρήξη μεταξύ τους που έμοιζε με οριστική. Ο έρωτας τους ωστόσο φάνηκε πιο δυνατός από τις δυσκολίες! Γουάντα και Μάουρο Ικάρντι λοιπόν φίλες και φίλοι στο μεγαλύτερο ερωτικό σίριαλ της χρονιας!

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Από το 2019 ο γοητευτικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και δεν το κρύβει. Η εκρηκτική τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο talent show τραγουδιού X Factor, καθώς και το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα, μοιράζεται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές φωτογραφίες τους σε τρυφερά ενταντανέ.

ΤΖΟΡΤΖΙΝΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναμφίβολα πρωταγωνίστησε στα αθλητικά δρώμενα του 2021 εξαιτίας της πολύκροτης μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο έρωτας του ωστόσο με το εκρηκτικό μοντέλο Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ επισκίασε ακόμη και την ποδοσφαιρική του δράση, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα! Θυμίζουμε πως μαζί έχουν ήδη μία κόρη, την 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα, ενώ ο CR7 έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα, που απέκτησε με παρένθετη μητέρα.

ΙΖΑΜΠΕΛ ΓΚΟΥΛΑΡΤ – ΚΕΒΙΝ ΤΡΑΠ: Το πρώην «αγγελάκι» των Victoria Secret και ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ μας «ταξίδεψαν» και τη φετινή χρονιά με τις «καυτές» φωτογραφίες των καλογυμνασμένων σωμάτων τους στις παραλίες της Βραζιλίας, αλλά και της Μυκόνου, γιορτάζοντας τα έξι χρόνια σχέσης τους!

ΑΝΤΟΝΕΛΑ ΡΟΚΟΥΖΟ – ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: Αυτή η μετακίνηση κι αν ήταν «βόμβα»…. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι να μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την κατάκτηση της 7ης χρυσής μπάλας στην καριέρα του, ωστόσο η σύζυγος και παιδικός του έρωτας, Αντονέλα, στάθηκε για ακόμη μια φορά στο πλευρό του, κερδίζοντας επάξια μια θέση στη λίστα.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η Μαρία Σάκκαρη σίγουρα θα θυμάται το 2021, καθώς η Σακ εκτοξεύτηκε από το Νο22 στο Νο6 της και είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών. Μέσα στο καλοκαίρι βέβαια αποκαλύφθηκε πως σημαντικό κομμάτι για την καλή ψυχολογία της αποτελεί, ο γιος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

ΑΛΙΣ ΚΑΜΠΕΛΟ – ΑΛΒΑΡΟ ΜΟΡΑΤΑ: Η Ιταλίδα καλλονή και ο άσος της Γιουβέντους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Οι δυο τους αποτελούν από τα πιο εκδηλωτικά ζευγάρια της αθλητικής showbiz, αναρτώντας φωτογραφίες σε πολύ τρυφερές στιγμές.

ΣΑΚΙΡΑ – ΠΙΚΕ: Μετά από 11 χρόνια συμβίωσης και δυο παιδιά, η Λατίνα σταρ και ο άσος της Μπαρτσελόνα, δεν νιώθουν την ανάγκη να παντρευτούν! Ο έρωτας τους παραμένει δυνατός και παρά τις συνεχείς φήμες για διαζύγιο παραμένουν μαζί και ενωμένοι! «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύσει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Σακίρα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι άλλο από τον «άρχοντα των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τα δύο παιδιά τους, την 1,5 έτους κόρη τους Σοφία και την ενός έτους μπέμπα τους.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Από το 2008 όταν και γνωρίστηκαν στη Μύκονο μέχρι και σήμερα μετά τη δημιουργία μιας πολύτεκνης οικογένειας, το ζευγάρι παραμένει αχώριστο. Μάλιστα, τόσο η πανέμορφη πρώην εστεμμένη όσο και ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, δεν παραλείπουν να δηλώνουν με κάθε ευκαιρία το πόσο τυχεροί νιώθουν που έχουν γνωρίσει ο ένας τον άλλο. Ιδιαιτέρως τη φετινή χρονιά που ο «μύθος» Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ, η σύζυγός του στάθηκε για ακόμη μια φορά «βράχος» στο πλευρό του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News