Μαρία Αντωνά: Οι full in love φωτογραφίες με τον Άρη Σοϊλέδη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Μαρία Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης, Survivor
Χωρίς τον Άρη Σοϊλεδη πέρασε φέτον τον Άγιο Βαλεντίνο της η Μαρία Αντωνά αφού ο εκλεκτός της καρδιάς της δοκιμάζεται στη μεγάλη εμπειρία του Survivor.
Εκείνη όμως δεν τον ξεχνά και στο κλίμα της περίστασης μοιράστηκε τρεις τρυφερές τους φωτογραφίες στα social media.
Και πώς να τον ξεχάσει άλλωστε; Οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και μάλιστα αν δεν ήταν ο κορονοϊός θα είχαν ήδη παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων το ζευγάρι, που μετρά τέσσερα χρόνια μαζί, θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης μόλις επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής από τον Άγιο Δομίνικο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ: Η σέξυ ραδιοφωνική παραγωγός που έχει κλέψει την καρδιά του Άρη Σοϊλέδη
Το έταξε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας που παρακολουθήσαμε σε προηγούμενα επεισόδια.
Διαβάστε περισσότεραεδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
