Σοφία Μιλόσεβιτς: Η...Barbie σύντροφος του Λούκα Γιόβιτς που περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Σοφία Μιλόσεβιτς: Η…Barbie σύντροφος του Λούκα Γιόβιτς που περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Lifestyle, gossip

Η Σοφία Μιλόσεβιτς είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο και σχεδιάστρια και είναι σύντροφος του Λούκα Γιόβιτς που μαζί έχουν ήδη ένα παιδί και περιμένουν το επόμενο.

Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1990 στη Σερβία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από νεαρή ηλικία, περίπου απο 14 ετών. 

Παράλληλα με την καριέρα της στο μόντελινγκ, η Σοφία πήρε πτυχίο στις επιχειρήσεις. Λάνσαρε τη δική της μάρκα ρούχων που ονομάζεται «Sofi Milo» και μάλιστα, πηγαίνει πολύ καλά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το όμορφο μοντέλο έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Diesel, Calvin Klein, Ralph Lauren κτλ.

Πριν βγει με τον Λούκα Γιόβιτς, η Σοφία ήταν σε σχέση με έναν άλλο Σέρβο ποδοσφαιριστή που ονομαζόταν Άντεμ Λιάγιτς για περίπου 3 χρόνια.

Ο Λούκα Γιόβιτς ξεκίνησε να βγαίνει με την όμορφη Σέρβα σχεδιάστρια το 2019. Η Σοφία έβγαινε με έναν από τους συμπαίκτες του Λούκα, με τον οποίο χώρισε μετά από σχέση 3 ετών. Η ιστορία είχε δείξει ότι ο Γιόβιτς είχε ρομαντική σχέση με το Σέρβο μοντέλο όταν ήταν ακόμη μαζί με την πρώην του.

Το πρώτο τους παιδί είναι ένα αγοράκι το οποίο γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020 και τώρα, περιμένουν να γεννηθεί το επόμενο.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News