Ιλάρι Μπλάζι: Η πιο εντυπωσιακή 40χρονη WAG της Ιταλίας

Η Ιλάρι Μπλάζι είναι μοντέλο και είναι η σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι απο το 2005.

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1981 στη Ρώμη. Η μητέρα της ήταν λάτρης των ταινιών του Χόλιγουντ και γι αυτό ονόμασε την κόρη της Ιλάρι. Στις 19 Ιουνίου 2005, παντρεύτηκε τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο γείτονάς της, είπε στη μητέρα της ότι μια εταιρεία ψάχνει για μια ξανθιά κοπέλα με καστανά μάτια για μια διαφήμιση Panettone Galbusera. Η Ιλάρι πήγε για την συνέντευξη και πήρε την δουλεία! Έκανε αυτή τη διαφήμιση σε ηλικία 3 ετών.

Δύο χρόνια αργότερα, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία David & David. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Τζόρτζιο Καπιτάνι.

Τον επόμενο χρόνο, δούλεψε σε μια άλλη ταινία, την «Da grande». Έχει δουλέψει σε κορυφαίες ιταλικές ταινίες, διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2007, ήταν μοντέλο για γυαλιά της Vogue.

Η καριέρα της συνεχώς ανέβαινε στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Το 2010, οι φωτογραφίσεις της με κοσμήματα δημιούργησαν επίσης πολύ καλές εντυπώσεις. Πολλές Ιταλίδες, που θέλουν να γίνουν διάσημα μοντέλα, βλέπουν την Ιλάρι Μπλάζι ως μια μεγάλη έμπνευση για να ακολουθήσουν. 

Στις 6 Νοεμβρίου 2005, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, τον γιό τους, Κριστιάν και στις 13 Μαΐου 2007, τον δεύτερο γιο τους, Σανέλ και το 2016 την Ιζαμπέλ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News