Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Πουλάνε το σπίτι τους στο Λος Άντζελες αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων

Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτςαποχαιρετούν την έπαυλή τους στο Λος Άντζελες και τα ψώνια τους στο Μαϊάμι. Το μεγαλύτερο παιδί του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και η ηθοποιός αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους στο Λος Άντζελες αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε το People: «Λάτρεψαν το σπίτι και είναι λυπημένοι που το καταθέτουν, αλλά συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι πιο ευέλικτοι και αμφίπλευροι.
 
Θέλουν να έχουν ένα μέρος στο Λος Άντζελες και ένα στο Μαϊάμι για να είναι πιο κοντά στις οικογένειές τους, άρα ένα ακίνητο τόσο μεγάλο απλά δεν είχε νόημα καθώς άρχισαν να εξετάζουν τα πιο άμεσα μελλοντικά τους σχέδια», σημειώνοντας: «Η οικογένεια του Μπρούκλιν έχει μια θέση στο Μαϊάμι και η οικογένεια του Νίκολα είναι στο Παλμ Μπιτς».

Η πηγή λέει επίσης στο People: «Όταν ο Μπρούκλιν και η Νίκολα αγόρασαν το σπίτι, πολλοί άνθρωποι έκαναν προσφορές, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιστή της A-list και ενός CEO της τεχνολογίας». Το ζευγάρι το αγόρασε για 10,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την προηγούμενη καταχώρισή του στον ιστότοπο της Compass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News