Πέιτζ Αλμενταρίζ: Η μούσα του Ρομπ Χόλντινγκ... ξέρει να ντριμπλάρει καλύτερα!

Πέιτζ Αλμενταρίζ: Η μούσα του Ρομπ Χόλντινγκ… ξέρει να ντριμπλάρει καλύτερα! Lifestyle, gossip

Ο αστέρας της Άρσεναλ, Ρομπ Χόλντινγκ, φαίνεται ότι συνάντησε για πρώτη φορά την Πέιτζ ενώ βρισκόταν σε διακοπές στις ΗΠΑ το 2018. 

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο Instagram στο Clarksburg, μια μικρή πόλη στη βόρεια Καλιφόρνια και έτσι, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που τους ήθελαν μαζί.

Η Πέιτζ Αλμενταρίζ είναι συνάδελφος του Χόλντινγκ καθώς και εκείνη έχει μια πολύ καλή πορεία στο ποδόσφαιρο καθώς συμμετείχε στο εθνικό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Αφού τελείωσε το πτυχίο Επικοινωνιών, εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα της Μπράγκα όπου αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Η Πέιτζ, η οποία μεγάλωσε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ήταν κορυφαία χορεύτρια μπαλέτου έχοντας εκπαιδευτεί στην ομάδα μπαλέτου Crockett-Deane από το 2011-2016. Μετά το γυμνάσιο, της προσφέρθηκαν πολλές υποτροφίες από επαγγελματικές εταιρείες μπαλέτου και πανεπιστήμια, αλλά αντ’ αυτού αποφάσισε να πάρει υποτροφία ποδοσφαίρου. 

Τώρα, είναι πολύ δημοφιλής στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα, Instagram καθώς μετρά πάνω απο 78 χιλιάδες followers ενώ οι δημοσιεύσεις της πέρα απο ταξίδια και την προσωπική της ζωή, αφορούν πολύ συχνα στιγμές απο το ποδόσφαιρο.

Άραγε, ποιος απο τους δυο είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο;

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News