Κένταλ Τζένερ - Ντέβιν Μπούκερ: Από τον έρωτα στον... πάγκο της κουζίνας, στην «κατάρα» των NBAers

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, o αστέρας των Φοίνιξ Σανς του Nba, Ντέβιν Μπούκερ και Κένταλ Τζένερ δεν είναι πια μαζί

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού του NBAer, Ντέβιν Μπούκερ με το τοπ μόντελ, Κένταλ Τζένερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΡΑΜΟΝΑ ΜΠΑΧΜΑΝ: Η σταρ της Παρί «σπάει τα ταμπού» – Ο αρραβώνας με τη σύντροφό της και το σκάνδαλο με την Λεμάν

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν εμφανιστεί πρόσφατα αρκετά ερωτευμένοι στον γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τον Τράβις Μπάρκερ.

Παρά την αγάπη που τρέφουν ο ένας στον άλλο ωστόσο αποφάσισαν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με το ρεπορτάζ του «E!News» να αναφέρει χαρακτηριστικά:«Η Κένταλ και ο Ντέβιν βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία, αλλά μόλις επέστρεψαν από την Ιταλία, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης. Έχουν επαφές από τότε και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

Μάλιστα, η ίδια πηγή υπογράμμισε πως το 26χρονο μοντέλο ήταν εκείνη που ζήτησε χώρο και χρόνο χώρια από τον μπασκετμπολίστα κι έτσι οδηγήθηκαν αναπόφευκτα στον χωρισμό…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

O έρωτας στα χρόνια… της καραντίνας και η «κατάρα» των ΝΒΑers

Το love story του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού ξεκίνησε σε μια ιδιάζουσα εποχή εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, εν μέσω αυστηρής καραντίνας τον Απρίλιο του 2020, ο αστέρας των Φοίνιξ Σανς απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να ταξιδεύει μαζί με το πρώην αγγελάκι των Victoria Secret, την ώρα που οι δυο τους επιβιβάζονταν στο πολυτελές του αυτοκίνητο.

Καμία από τις δυο πλευρές ωστόσο τότε δεν επιβεβαίωνε το ειδύλλιο, κάνοντας λόγο για μια απλή και δυνατή φιλία…

Η επιβεβαίωσε της σχέσης τους ήρθε τη σημαδιακή ημέρα της γιορτής του θεού του έρωτα…

Ειδικότερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, η μελαχρινή καλλονή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία της πάνω στον πάγκο της κουζίνας, στην αγκαλιά του Ντέβιν Μπούκερ.

Έκτοτε ακολούθησαν αρκετά κοινά στιγμιότυπα του έρωτα τους, με τον μπασκετμπολίστα να δηλώνει τον Μάρτιο σε συνέντευξή του πως δεν δυσφορεί από την μεγάλη δημοσιότητα της σχέσης τους.

«Δεν θα έλεγα δύσκολο που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην ιδιωτική μου ζωή. Ειλικρινά, απολαμβάνω τη ζωή στο έπακρο και αυτό βγήκε από τη γλώσσα μου τόσο εύκολα, επειδή δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τους ανθρώπους γύρω μου και αγαπώ τον αντίκτυπο που μπορώ να έχω σε αυτόν τον κόσμο».

Παρά τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκε το αγαπημένο πρώην ζευγάρι ωστόσο πλέον ζει χωριστά, με την Τζένερ να επιβεβαιώνει την «κατάρα» της με τους NBAers.

Συγκεκριμένα, το καυτό σούπερ μόντελ στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση τόσο με τον Κάιλ Κούζμα όσο και με τον Μπεν Σίμονς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News