Αβρίλ Μαθιέ: Η boxer με το «θανατηφόρο» κορμί - Οι προπονήσεις στην Αθήνα και το μόντελινγκ

Αβρίλ Μαθιέ: Η boxer με το «θανατηφόρο» κορμί που έφυγε απο το πατρικό της απο τα 15, οι προπονήσεις στην Αθήνα και το μόντελινγκ. Lifestyle, gossip

Η Αβρίλ Μαθιέ ξεκίνησε την πυγμαχία το 2012 και έκανε τον πρώτο της ερασιτεχνικό αγώνα μέσα σε 6 μήνες. Πέντε χρόνια και 20 ερασιτεχνικές μάχες αργότερα, ξεκίνησε επίσημα την επαγγελματική της σταδιοδρομία τον Δεκέμβριο του 2017.

Τη συγκεκριμένη περίοδο κινείται μεταξύ Μαϊάμι και… Ελλάδας! Στο Μαϊάμι προπονείται από το παγκοσμίως διάσημο 5th St Gym και στην Αθήνα στο αθλητικό κέντρο, Perseas Boxing Club. Λίγο αφότου έγινε επαγγελματίας υπέγραψε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πυγμαχίας στον κόσμο, την MTK Global και τώρα έχει αήττητο επαγγελματικό ρεκόρ 5 νίκες (3 από TKO) και 1 ισοπαλία.

Αλλά η Αβρίλ είναι πιο γνωστή για τη νίκη στο Miss Swimsuit USA International 2014, τον ​​μεγαλύτερο διαγωνισμό με μαγιό στον κόσμο και στη συνέχεια το Las Vegas International Model Search τον Δεκέμβριο του 2015.

Αυτοί οι δύο διεθνείς τίτλοι καθώς και μια πρώτη 5άδα στο Miss Τα βραβεία Fashion TV International Diamond Model στην Κύπρο το 2012 είναι η αιτία που διαφημίζεται ως το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Αυστραλίας που έχει διαγωνιστεί ποτέ.

Τα επιτεύγματά της την έκαναν να υπογράψει συμβόλαια στις ΗΠΑ όπου διαμένει τώρα. Επιπλέον, έχει εργαστεί με μερική απασχόληση ως μοντέλο γυμναστικής και μαγιό τα τελευταία 15 χρόνια.

Στο βιογραφικό της αναφέρει πως στα 15 της έφυγε απο το σπίτι των γονιών της χωρίς να πει περισσότερες λετομέρειες γι αυτό. Έχει δηλώσει πως θέλει να είναι ένα παράδειγμα για όλους και κυρίως επειδή απο τα 15 της συντηρούσε μόνη της τον εαυτό της, μετακόμισε στις ΗΠΑ χωρίς βίζα, χωρίς δουλειά, χωρίς μέρος να ζήσει και χωρίς φίλους φίλους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News