Δάφνη Κανιθάρες: Η «ήρεμη δύναμη» του Ντάνι Καρβαχάλ που τον μάγεψε με τα καταγάλανα μάτια της

Η Δάφνη Κανιθάρες είναι μοντέλο, γεννήθηκε στην Ολλανδία, μεγάλωσε στην Ισπανία και είναι η σύζυγος του Ντάνι Καρβαχάλ. 

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αγαπιέται πολύ από τους οπαδούς, αλλά πάντα επέλεγε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως, άλλωστε έχει επιλέξει να είναι και η σύντροφός του τόσο διακριτική.

Σε κάθε αγώνα, στηρίζει τον αγαπημένο της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον στηρίζει και μέσα απο τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Η Δάφνη, δεν επιλέγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις αλλά δεν θα πει όχι στα πάρτυ που μπορεί να κάνουν οι συναθλητές του Καρβαχάλ μαζί με τις συντρόφους τους.

Μάλιστα, πέρυσι (2021) τα ξένα Μέσα τους εντόπισαν να απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές σε εξωτικά νησιά και σε σκάφη. Η Δάφνη Κανιθάρες είναι υπεύθυνη της εταιρείας «Blue Weddings», μιας εταιρείας που ειδικεύεται στη διοργάνωση γάμων και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί το οποίο γεννήθηκε το 2020. Η πανέμορφη σύζυγος του ποδοσφαιριστή, ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram ενώ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με μόδα, ομορφιά και απο ταξίδια που κάνουν μαζί. 

Επιπλέον, θεωρείται μια απο τις πιο κομψές γυναίκες ποδοσφαιριστών αλλά είναι και πρότυπο για πολλές γυναίκες που αγαπούν την μόδα και το στυλ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News