Ελένη Πετρουλάκη για Ίλια Ίβιτς: «Χαίρομαι που έκανα παιδιά με αυτό τον άνθρωπο»

Η καθημερινότητα της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς περιλαμβάνει στιγμές με τις κόρες τους: Άννα Μαρία, Δωροθέα, Μίλα και Ηλιάνα. Η γυμνάστρια μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τη ζωή τους και αποκαλύπτει τι απολαμβάνουν να κάνουν όλοι μαζί.

Ο σύζυγος της Ελένης Πετρουλάκη, Ίλια Ίβιτς αποφεύγει έντονα τη δημοσιότητα και ό,τι έχει σχέση με αυτήν. «Ναι, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν εμφανίζεται πουθενά», αναφέρει η γυμνάστρια. «Είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες ομάδες και είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματός του, που δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα η προβολή, οπότε ποιος ο λόγος;»

Πώς θα περιέγραφες τη ζωή σου με τον Ίλια;

Με στηρίζει πάρα πολλά χρόνια. Είναι ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, ο σύζυγός μου. Αυτή η ασφάλεια που μου χαρίζει είναι πολύ σημαντική. Δεν μιλάω για οικονομική ασφάλεια, δεν είμαι τέτοιος τύπος, δεν τα βλέπω αυτά. Ως άνθρωπος έχει λόγο, είναι συνεπής, αυτό που θα πει αυτό θα γίνει. Όπως τον γνώρισα στα 24 μου, έτσι είναι και σήμερα. Μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπώ. Χαίρομαι που έκανα παιδιά με αυτό τον άνθρωπο και που είναι δίπλα στα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News