Γάμος Μπέκαμ: Κι όμως, ο Μπρούκλιν δεν ήταν ο μόνος που παντρεύτηκε στην οικογένεια - Η κουμπαριά του γιου στον... πατέρα

Γάμος Μπέκαμ: Κι όμως, ο Μπρούκλιν δεν ήταν ο μόνος που παντρεύτηκε στην οικογένεια – Η κουμπαριά του γιου στον… πατέρα φαμίλια

Μέσα σε ένα χρόνο, η οικογένεια Μπέκαμ γιόρτασε 2 γάμους αφού πρώτα, τον Δεκέμβρη του 2021 παντρεύτηκε ο παππούς Μπέκαμ με κουμπάρο τον Ντέιβιντ και στις 9 Απριλίου παντρεύτηκε ο εγγονός, Μπρούκλιν.

Απο τον γάμο του Μπρούκλιν και της Νίκολα δεν γινόταν να λείψει ο παππούς, Τεντ ο οποίος ήταν μαζί με τη νέα του σύζυγο, Χίλαρι Μέρεντιθ. Ο Μπρούκλιν δεν παρευρέθηκε στον γάμο του παππού του που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο καθώς τότε, έλειπε στην Αμερική.

Η κυρία Τεντ Μπέκαμ ονόματι Χίλαρι Μέρεντιθ είναι 62 ετών, δικηγόρος στο επάγγελμα. Και μια μικρή λεπτομέρεια. Είναι εκατομμυριούχος. Κουμπάρος στον γάμο ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο πατέρας του είχε χωρίσει τη μητέρα του Σάντρα το 2002, μετά απο 33 χρόνια γάμου. 

Στο γάμο παραυρέθηκαν τα τρία παιδιά του Τεντ, τα οκτώ από τα εγγόνια του, η μητέρα και η κόρη της Χίλαρι.

Ο Τεντ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Χίλαρι τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2019 ενώ εργάζονταν για βετεράνους του στρατού στο Broughton House Veteran Care Village.

Ο Ντέιβιντ και τα αδέρφια του πίστευαν πως ο πατέρας τους ευθυνόταν για τον χωρισμό με τη μητέρα τους και κρατούσαν αποστάσεις από αυτόν. Αλλά όταν ο Τεντ υπέστη ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο το 2007, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News