Λισάλα Μοντενέγρο: Η εκρηκτική Βραζιλιάνα που έχει «σαρώσει» πασαρέλες και τα γήπεδα μπέιζμπολ!

Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο του μόντελινγκ. Ο λόγος για την Βραζιλιάνα, Λισάλα Μοντενέγρο.

Είναι μοντέλο και γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1988 στη Γκοϊάνια, μια πόλη της Βραζιλίας. Πέρα ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, έγινε περισσότερο γνωστή για τον γάμο της με τον γνωστό παίκτη του μπέιζμπολ, Christopher John Wilson με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες. 

Η Λισάλα έχει φωτογραφηθεί για διαφημιστικές καμπάνιες και brands όπως οι Hermès, Miles Aldridge, Michael Kors, Mario Sorrenti, Kenneth Willardt, Nina Ricci και Armani. Έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως Vogue, Glamour και ιταλικό GQ και εννοείται πως δεν γινόταν να λείπει απο τα κορίτσια της Victoria’s Secret.

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, συμμετείχε στον πρώτο της διαγωνισμό ομορφιάς και τότε, την ανακάλυψε ένας ατζέντης μοντέλων που την προσκάλεσε στη Νέα Υόρκη για να αποκτήσει μια διεθνή καριέρα. Μετά απο σκέψη δική της αλλά και των γονιών της, πήγε και ξεκίνησε ο λαμπρός δρόμος του μόντελινγκ προς την κορυφή. Τότε, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία μακιγιάζ, Maybelline New York το 2010. 

Με τον Christopher John Wilson ή αλλιώς C. J. Wilson παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Laguna Beach της Καλιφόρνια, σχεδόν ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους. Ο Wilson συμμετείχε στο Major League Baseball για το Texas Rangers από το 2005 έως το 2011 και το Los Angeles Angels of Anaheim από το 2012 έως το 2015.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News