Πιλάρ Ρούμπιο: Οι ευχές της καλλονής συζύγου του Σέρχιο Ράμος για τα γενέθλιά του

Ο Σέρχιο Ράμος γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του δίπλα στην εκρηκτική σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο.

Ο ποδοσφαιριστής παρόλο που πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στη Παρί Σεν Ζερμέν, φάνηκε πως δεν του έφερε «γούρι» καθώς σχεδόν όλη τη σεζόν, είχε πολλούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεπαν να αγωνίζεται.

Ο σέντερ μπακ έχει καταφέρει να κάνει μόλις πέντε εμφανίσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, συμπληρώνοντας 90 λεπτά.

Αμέτρητες ήταν οι ευχές του Ράμος και εννοείται πως ξεχώρισαν εκείνες της συζύγου του η οποία ανήρτησε ένα post στο Instagram δείχνοντας πόσο τον αγαπάει.

Οι δυο τους, ανήρτησαν την ίδια φωτογραφία που βρίσκονται αγκαλία και πίνοντας coctail. Συγκεκριμένα, η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Ρούμπιο, έφραφε:

«Συγχαρητήρια αγάπη μου. Έχουμε πολλά να γιορτάσουμε, πολλά περισσότερα από γενέθλια, αλλά προς το παρόν θα σας κλέψω μόνο μια ευχή αυτή την ημέρα, και αυτή είναι να σε χαίρομαι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.  Σε αγαπάμε τρελά».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Να θυμίσουμε πως, η Ρούμπιο έχει σχέση με τον Σέρχιο Ράμος από το 2012 και το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά μαζί – τον Σέρχιο Τζούνιορ, τον Μάρκο, τον Αλεχάντρο και τον Μάξιμο που είναι μόλις εννέα μηνών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σεβίλλη, στις 15 Ιουνίου 2019.  Η Ρούμπιο ήταν Ισπανίδα ρεπόρτερ και τηλεοπτική παρουσιάστρια, καλύπτοντας εκδηλώσεις για το τηλεοπτικό δίκτυο LaSexta. 

Κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Παρουσιάστριας – ρεπόρτερ το 2007. Είναι επίσης συγγραφέας ενός βιβλίου που κυκλοφόρησε στη Μαδρίτη πέρυσι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News