Ρενέ Γκρέϊσι: Άφησε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έγινε σταρ ερωτικών ταινιών και... θησαύρισε

Ρενέ Γκρέισι: Άφησε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έγινε σταρ ερωτικών ταινιών και… θησαύρισε

Το 2015, η Ρενέ Γκρέισι έγινε η πρώτη γυναίκα πιλότος αγώνων σε οχήματα V8. Ωστόσο, σιγά σιγά, η Αυστραλή έχασε το ενδιαφέρον της για τους αγώνες και με τη συμβουλή ορισμένων από τους ακόλουθούς της μέσω των social media, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν νέο… δρόμο στην καριέρα και τη ζωής της, που δεν ήταν άλλος από τη βιομηχανία αισθησιακών ταινιών. 

Η πρώην πιλότος αποφάσισε να ξεκινήσει στο «OnlyFans», την πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου. Εκεί, μοιράζεται κάθε είδους εικόνες και βίντεο για ενήλικες και συγκεντρώνει εκατοντάδες συνδρομητές που πληρώνουν μηνιαία χρέωση για πρόσβαση. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές κοντά στη νεαρή, «κερδίζει περίπου 70 χιλιάδες δολάρια το μήνα», όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. 

Δύο χρόνια μετά, η Αυστραλή παραδέχεται: «αγαπώ το OnlyFans, το concept και τον τρόπο που άλλαξε τη ζωή μου. Αυτό που κάνω είναι νόμιμο, πληρώνω φόρους και δεν βλάπτω κανέναν. Ό,τι κάνω για τη δουλειά το κάνει ο κάθε ενήλικας. Δεν θα αποκαλύψω ποτέ τι χρεώνω, αλλά έχω φτάσει να κερδίζω εξαψήφια ποσά το μήνα από τον Ιούνιο του 2020».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Renee Gracie ? (@therenee_gracie)

 

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Renee Gracie ? (@therenee_gracie)

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News