Τόμας Τούχελ: Οι διακοπές σε σκάφος με καλλονή Βραζιλιάνα λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του

Φαίνεται πως βρήκε νέο έρωτα ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ και μάλιστα από την Βραζιλία.

Πρόκειται για ένα μοντέλο, την Νάταλι Μαξ, είναι 35 ετών και κατάγεται απο την Βραζιλία. Όπως πάντα, η The Sun ανακαλύπτει κρυφούς έρωτες και όχι μόνο καθώς τους «τσάκωσε» σε ένα ιδιωτικό σκάφος στη Σαρδηνία να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Ένας ντόπιος ανέφερε πως οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι. Η Νάταλι είναι μητέρα δυο παιδιών και όπως φαίνεται βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Τούχελ.

Επιπλέον, ανέφερε πως: «Πήγαν για μπάνιο, έκατσαν με τις ώρες στην παραλία, γευμάτισαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και πήραν μια βάρκα για το νησί της Καπρέρα». Η νέα αγάπη του προπονητή έρχεται λίγες μέρες μετά το διαζύγιο από τη δημοσιογράφο Σίσσυ. 

Ο Τούχελ και η Σίσσυ, ανακοίνωσαν ότι ο γάμος τους που κράτησε 13 χρόνια, τελείωσε τον περασμένο Απρίλιο. Μια πηγή είπε: «Προσπάθησαν να αποφύγουν τον χωρισμό, αλλά τελικά δεν υπήρχε άλλος τρόπος»

Πάντως, ο προπονητής της Τσέλσι φαίνεται να περνά ωραία δίπλα στη καλλονή Βραζιλιάνα και μένει να δούμε αν τυχόν μιλήσουν για την σχέση τους δημόσια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News