Τζέμα Άτκινσον: «Η σχέση μου με τον Ρονάλντο ήταν πολύ... χαλαρή, μέχρι και για τσάι σπίτι μου ερχόταν»

Τζέμα Άτκινσον: «Η σχέση μου με τον Ρονάλντο ήταν πολύ… χαλαρή, μέχρι και για τσάι σπίτι μου ερχόταν» | Lifestyle, gossip

Η γνωστή ηθοποιός, Τζέμα Άτκινσον έκανε κάποιες… καυτές αποκαλύψεις για την εμπειρία που βιώνει μια κοπέλα όταν βγαίνει ραντεβού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η ίδια, είχε σχέση με τον Ρονάλντο όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2007. Όμως, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα ραντεβού της με τον αστέρα του ποδοσφαίρου ήταν…  χαλαρά.

Η Άτκινσον μίλησε στο ραδιόφωνο, Key 103 του Μάντσεστερ και θυμήθηκε μια φορά που ο Ρονάλντο πήγε στο σπίτι της για να πιει ένα φλιτζάνι τσάι και να παρακολουθήσει το Only Fools And Horses.

«Όταν χωρίσαμε, μου πρότειναν τόσα χρήματα για να μιλήσω γι’ αυτόν. Και δεν το έκανα» είπε. Η Τζέμα αρραβωνιάστηκε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπρέντφορντ, Μάρκους Μπεντ, το 2008 και επίσης το «αστέρι» του Βρετανικού Ταλέντου, Λίαμ Ρίτσαρντς, το 2013.

Δεν θυμάται μόνο γλυκές στιγμές με τον Ρονάλντο, αλλά θυμάται ακόμα πόσο τρελή ήταν η σχέση τους γιατί τους ακολουθούσαν πάντα τα ΜΜΕ που διψούσαν για τις προσωπικές στιγμές του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Τη παρούσα περίοδο είναι αρραβωνιασμένη με τον χορευτή, Γκόρκα Μάρκες. Η ηθοποιός, η οποία είχε επίσης επιτυχία και ως μοντέλο είχε εμφανιστεί σε διαφημίσεις εσωρούχων για τα La Senza και Ultimo και συμμετείχε τακτικά σε ριάλιτι. Έφτασε στην τελική τετράδα στο Soapstar Superstar του ITV1 και εμφανίστηκε στα Celebrity Weakest Link και Celebrity Masterchef.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News