Τζέσσικα Μέλαινα: Το πτυχίο που άφησε για τα μάτια του Ιμόμπιλε και ο τίτλος ομορφιάς

Η Τζέσσικα Μέλαινα είναι μοντέλο, γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1990 και προέρχεται από ιταλο-ισπανοπορτογαλική οικογένεια.

Η Τζέσικα αποφοίτησε από γυμνάσιο στην Ιταλία και αργότερα, γράφτηκε στο πρόγραμμα του Faculty of Investigation Sciences σε ένα Πανεπιστήμιο με έδρα τη L’Aquila. Ωστόσο, αμέσως μετά την εγγραφή της στο μάθημα, βρήκε τον έρωτα της ζωής της και αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές της για τα μάτια του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Μεγάλωσε σε μια απλή οικογένεια καθώς ο πατέρας της ήταν ταχυδρόμος και η μητέρα της μαγείρισσα. Συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 2009 έγινε Miss Mediterranean. Το 2017 εμφανίστηκε επίσης στη τηλεόραση, στο ντοκιμαντέρ Le Capitaine, για το Spike TV. Ομολογεί ότι δεν την ελκύει καθόλου ο κόσμος της διασκέδασης και της κακής φήμης και ότι το μόνο της ενδιαφέρον και στόχος είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να ταξιδέψει πολύ λόγω της καριέρας του και η Τζέσσικα αποφάσισε να αφήσει το πτυχίο της και να μετακομίσει με τον φίλο της. Το ζευγάρι έβγαινε για πολύ καιρό πριν παντρευτούν το 2014. Στη χλιδάτη γαμήλια τελετή παρευρέθηκαν όλοι οι φίλοι, η οικογένεια και οι συμπαίκτες του Ιμόμπιλε.

Το μοντέλο, είχε αναφέρει για την σχέση της πως: «Ήταν σαν ένα τσουνάμι που ισοπέδωσε το παρελθόν. Όπως και πριν, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα. Άφησα το πανεπιστήμιο, την οικογένειά μου, τις ρίζες μου. Έκανα δύο κόρες και έξι μετακινήσεις σε έξι χρόνια μεταξύ Ιταλίας, Γερμανίας και Ισπανίας».

Αποκάλυψε ότι την τρίτη μέρα που έβγαιναν, ο Ιμόμπιλε της είχε γράψει το εξής μήνυμα: «Θα είσαι η μητέρα των παιδιών μου».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News