Τζωρτζίνα Μάτζεο: Η YouTuber που κάνει τους άντρες... να λατρέψουν τη γυμναστική!

Τζωρτζίνα Μάτζεο: Η YouTuber που κάνει τους άντρες… να λατρέψουν τη γυμναστική! Lifestyle, gossip

Η Τζωρτζίνα Μάτζεο γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Λατινικής Αμερικής όπου η φύση και τα ζώα ήταν το φυσικό της περιβάλλον.

Η ζωή της εντυπωσιακής YouTuber ήταν πάντα η αγάπη της για τον αθλητισμό και την καλή διατροφή γι αυτό άλλωστε το προφίλ της στο Instagram και στο YouTube αφορά κυρίως την γυμναστική.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, συμμετείχε σε καλλιστεία και το 2013 κέρδισε το «Miss Táchira» (περιφερειακός διαγωνισμός) και αυτό την οδήγησε στη συμμετοχή στο «Miss Venezuela» (κύριος εθνικός διαγωνισμός).

Μετά από πολλές ευκαιρίες ως επαγγελματίας μοντέλο άρχισαν να εμφανίζονται στην καριέρα της, τεράστιες ευκαιρίες με μεγάλες μάρκες αλλά και φωτογραφίσεις σε πολύ γμωστά εξώφυλλα περιοδικών μόδας. 

Το 2016 έμεινε στο Μαϊάμι, μια πόλη που της έδωσε την ευκαιρία να μπει στη μουσική βιομηχανία ως μοντέλο για βίντεο κλιπ για μεγάλους καλλιτέχνες, καθώς και πασαρέλες μόδας και φωτογραφίες για σημαντικές μάρκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2019 συμμετείχε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, μια εμπειρία που θα άλλαζε τον τρόπο που έβλεπε τη μόδα. Μετά από αυτό είχε σημαντικές συνεργασίες με Ευρωπαίους σχεδιαστές καθώς και διάφορα εξώφυλλα περιοδικών στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News