Premier League: «Τελείωσε» και επίσημα τον Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον ο Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, αφού η Premier League με ανακοίνωσή της απέκλεισε τον Ρώσο μεγιστάνα.

Ο Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να πουλήσει τους «μπλε», αφού αν και υπάρχουν αρκετοί επενδυτές που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, θα πρέπει απλά να αφήσει την ομάδα χωρίς να καρπωθεί κάποιο αντίτιμο.

Πλέον η Τσέλσι βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση, αφού δεν έχει έσοδα από χορηγίες, εισιτήρια και προϊόντα του συλλόγου, ενώ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις.

Οι κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης έγιναν πράξη, ενώ η Λίγκα ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος του Ρώσσυ μεγιστάνα από την Τσέλσι.

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News