Χαντάν Μάια - Μαρία Σάκκαρη 2-1: Μάια-μι τέλος!

Χαντάν Μάια – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Σύντομη ήταν η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μαϊάμι, χάνοντας με 2-1 σετ από την Χαντάν Μάια, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη…

Σύντομη ήταν η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μαϊάμι, χάνοντας με 2-1 σετ από την Χαντάν Μάια, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη…

Μπορεί να ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Χαντάν Μάια, χάνοντας με 2-1 (4-6, 6-1, 6-2). Έτσι η Ελληνίδα αθλήτρια δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τη θέση Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, με τις πιθανόητες να πέσει στο Νο.4 να είναι πάρα πολλές.

1ο σετ

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε ιδανικά το σετ, κάνοντας break στο πρώτο game! Ωστόσο, η αντίπαλός της βρήκε άμεσα στην απάντηση και «έσβησε» το break της Ελληνίδας, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα games. 

Στη συνέχεια κάθε αθλήτρια διατήρησε το service της, με την Ελληνίδα να πετυχαίνει ακόμα ένα break στο 6ο game το οποίο της έδωσε αρχικά το προβάδισμα με 4-2, το οποίο διατήρησε έως το τέλος, όταν και πήρε το σετ με 6-4.

2ο σετ

Το δεύτερο σετ για την Ελληνίδα ήταν εφιαλτικό. Αν και κράτησε το service της στο δεύτερο game (1-1), η Βραζιλιάνα με εκπληκτική εμφάνιση πήρε τα υπόλοιπα games του σετ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Αναμφίβολα, η Μαρία Σάκκαρη είχε μέτριο σερβίς, κάνοντας αρκετά λάθη στο φόρχαντ, με αποτέλεσμα τα αβίαστα λάθη της να φέρουν εύκολους πόντους στην αντίπαλό της. Τα νεύρα, ξεκάθαρα, την επηρέασαν, τελειώνοντας έτσι το χειρότερο σετ της φετινής της πορείας στο Tour.

3ο σετ

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο 3ο σετ, παίρνοντας το πρώτο game χωρίς να χάσει πόντο. Στο 2ο πάλεψε, χάνοντας το, με το τρίτο game να είναι καθοριστικό. Η Ελληνίδα έκανε δύο φορές διπλό λάθος και έπειτα από ορισμένα winner, η Χαντάντ Μάια έκανε το break.

Η εκνευρισμένη Σάκκαρη δεν μπόρεσε να σταθεί άλλο στον αγώνα, έχασε με διαδικαστικό τρόπο σχεδόν όλα τα υπόλοιπα games και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News