Μαρία Σάκκαρη: «Είχα τις ευκαιρίες μου να κλείσω το ματς με την Αν Λι λίγο νωρίτερα»

Μαρία Σάκκαρη: «Είχα τις ευκαιρίες μου να κλείσω το ματς λίγο νωρίτερα» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Αν Λι.

Για την νίκη της απέναντι στην Αμερικανίδα Αν Λι, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε κάνει πιο εύκολη τη ζωή της και να… έκλεινε από πιο νωρίς το ματς.

Η Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε αρκετά καλό τένις στην αναμέτρηση, κόντρα στην Αν Λι, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αμερικανίδας με 2-0 σετ και 6-3, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» όπου θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Μπεγκούλα.

Η Μαρία μετά τη νίκη της έκανε δηλώσεις, μιλώντας τόσο για τον αγώνα όσο και για την μητέρα της και πως το τένις είναι στο dna της οικογένειας, ενώ μίλησε και στα Ελληνικά, ευχαριστώντας τους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονταν εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο σετ, είχα τις ευκαιρείς να κλείσω το ματς λίγο νωρίτερα», είπε η 26χρονη τενίστρια στην on court συνέντευξη. «Πήρα, όμως, τη νίκη και αυτό είναι που μετράει

Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Παίξαμε στην Αυστραλία και έκανε μεγάλο ματς. Είναι εξαιρετική παίκτρια, είχε απίστευτη σεζόν πέρυσι και έχει ξεκινήσει καλά και φέτος. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τις δύο. Ανυπομονώ, όμως, γιατί μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ.

Οι περισσότεροι ξέρετε τη μικρή ιστορία μου. Η μαμά μου ήταν παίκτρια και λένε ότι το τένις ήταν στο dna μου. Το πιστεύω αυτό, αλλά το να έχω κάποιον στην οικογένεια που να καταλαβαίνει αυτό που περνάω, πώς είναι να αγωνίζεσαι κάθε μέρα στα γήπεδα σημαίνει πολλά. Παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων.

Ευχαριστώ όσους είναι εδώ σήμερα, ξέρω ότι είναι αρκετοί Έλληνες εδώ στο Κατάρ. Ευχαριστώ, εννοείται, και τους Έλληνες στην Ελλάδα. Ξέρετε όλοι πόσο αγαπώ τη χώρα μας και είμαι σίγουροι ότι το ίδιο και εσείς. Το εκτιμώ που ήρθατε εδώ σήμερα και θα τα πούμε αύριο!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News