Μαρία Σάκκαρη: «Για να κερδίσω το τουρνουά θα πρέπει να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Μαρία Σάκκαρη: Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Με 2-0 σετ επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξάντροβα η Μαρία Σάκκαρη και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του St. Petersburg Ladies Open, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ελιζέ Μέρτενς.

Η Ελληνίδα τόνισε πως ήταν ευχαριστημένη από το σημερινό της παιχνίδι, ενώ θέλει να παίξει ακόμα καλύτερα για να φτάσει ως το φινάλε της διαδρομής.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Ήταν πολύ σημαντικό εκείνο το break, γιατί στη συνέχεια του αγώνα σέρβιρε πολύ καλά και οι δυο το κάναμε. Οπότε το να πάρω το πλεονέκτημα γρήγορα ήταν πολύ σημαντικό για μένα, ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω το ματς. Πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό αγώνα και ήταν πολύ καλό που μπόρεσα να κάνω το break στο ξεκίνημα του 2ου σετ».

Για το αν μπορεί να παίξει καλύτερα: «Αυτό προσπαθώ να κάνω. Σήμερα το επίπεδό μου ήταν πολύ καλό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ξέρω πως για να κερδίσω το τουρνουά θα χρειαστεί να ανεβάσω το επίπεδό μου. Παρόλα αυτά νομίζω ήταν ένα πολύ καλό ματς, μια πολύ καλή αρχή γι’ αυτό το επίπεδο σήμερα. Όπως είπα και μέσα στο γήπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον αγώνα μου».

Για το παιχνίδι με την Ελιζέ Μέρτενς: «Πάντα έχουμε μεγάλες μάχες με την Mertens. Η τελευταία, όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν στο Roland Garros. Και οι δυο παίξαμε σε υψηλό επίπεδο σ’ αυτό τον αγώνα και για μένα ήταν το τουρνουά που άλλαξε την καριέρα μου, αφού έπαιξα σε έναν ημιτελικό σε Grand Slam. Περιμένω μια δύσκολη μάχη και ελπίζω να μπορέσω να παίξω ακόμα καλύτερα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News