ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα είδε στον Άμραμπατ τον εαυτό του

Ο Νορντίν Άμραμπάτ έγινε άδικα στόχος πριν από κάποιες ημέρες, μέσω δημοσιεύματος που τον παρουσίαζε να έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έσπευσε να τον προφυλάξει και να τον καλύψει δημόσια και ο Μαροκινός του το ανταπέδωσε στο γήπεδο, στον αγώνα της Τούμπας.

Όπως είχε αποκαλύψει η SPORTDAY, στην έντυπη έκδοσή της, ο 35χρονος επιθετικός παρουσιάζει τάσεις αλλαγής κατεύθυνσης σχετικά με την προ εβδομάδων δημόσια τοποθέτησή του, σύμφωνα με την οποία θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μαζί της για επιπλέον ένα έτος.

Διαπιστώνει με τις κινήσεις που γίνονται, ειδικά στο θέμα του προπονητή και γύρω από την προοπτική του νέου γηπέδου, ότι δεν θα ήταν τελικά και τόσο άσχημη ιδέα να παραμείνει και την επόμενη χρονιά, ασχέτως με το ότι είχε επικαλεστεί την ανάγκη να βρίσκεται στην Ολλανδία, δίπλα στην οικογένειά του. Ίσως να είναι η στιγμή να έρθει εκείνη σε αυτόν…

Ο ενθουσιασμός του Άμραμπατ για την άφιξη Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Το θέμα του είναι ορθάνοιχτο ακόμα, άλλωστε η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει δωρεάν μόνο και μόνο επειδή τον απέκτησε ως ελεύθερο. Και ο ίδιος ο Άμραμπατ παρουσιάζεται στο περιβάλλον του αρκετά ενθουσιώδεις με την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα, ενός ανθρώπου έντονου με πολύ διαφορετικό ταμπεραμέντο, ενός χαρακτήρα που είναι πολύ κοντά στον δικό του. Τουλάχιστον έτσι το αντιμετωπίζει τώρα.

Και ο Αλμέιδα, πάντως, στην Τούμπα είδε τον εαυτό του να παίζει ξανά μπάλα! Ασχέτως της θέσης, ο Άμραμπατ κατέθεσε στο γήπεδο όλα τα στοιχεία εκείνα που εξιτάρουν τον Αργεντινό: πάθος, επιθυμία, δύναμη, αυταπάρνηση, πίεση, άρνηση στην ήττα και στην παράδοση. Είδε έναν ποδοσφαιριστή ακριβώς όπως ήταν ο ίδιος και επίσης, ακριβώς όπως θέλει να παίζουν όσοι αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του.

Μην αποκλείσετε λοιπόν μια πλήρη ανατροπή του σκηνικού στην υπόθεση Άμραμπατ. Τον Μαροκινό να βλέπει αλλιώς την κατάσταση που τον έβγαλε από την ισορροπία του στην ΑΕΚ και τον Αργεντινό να εισηγείται την παραμονή του, ακριβώς επειδή με τέτοιους τύπους θέλει να δουλεύει. Η συνέχεια προσεχώς…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News