ΠΑΟΚ: Η Μπενφίκα είδε πως ο Ζοσέ Μπότο «εγκρίνει» τον Κουαλιάτα και μπήκε σφήνα στη μεταγραφή!

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η Μπενφίκα ρώτησε τη Μοντεβιδέο για τον Νικολά Κουαλιάτα και έκανε κίνηση βλέποντας πως ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Νικολά Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ είναι στον «αέρα» λόγω του ενδιαφέροντος της Μπενφίκα, που… είδε φως (αλλά και τον Ζοσέ Μπότο) και μπήκε σφήνα!

Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες από την ημέρα που, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ουρουγουάη, η Μοντεβιδέο Γουόντερερς αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Νικολά Κουαλιάτα, έναντι 1,8 εκατομμυρίων Ευρώ. Το δημοσίευμα ευσταθούσε και αυτό που έμενε ήταν οι επόμενες κινήσεις που αφορούσε την ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στους δυο συλλόγους για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, μάλιστα, δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Μοντεβιδέο μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης συμφωνίας για τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Την Δευτέρα, η Μοντεβιδέο αντιμετώπισε την Πενιαρόλ και ο Κουαλιάτα αγωνίστηκε ως βασικός. 

Η συμφωνία ΠΑΟΚ και Μοντεβιδέο για Κουαλιάτα δεν πέρασε στο χαρτί

Η παρουσία του Κουαλιάτα στην αναμέτρηση ίσως να περνούσε απαρατήρητη αν δεν ερχόταν ερχόταν το δημοσίευμα της «O Jogo» να κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ουρουγουανό. Οι «Αετοί» ψάχτηκαν, ρώτησαν, ήξεραν τον ποδοσφαιριστή (μιας και από τη στιγμή της απόκτησης του Ντάρβιν Νούνιες που τους βγήκε «λίρα 100» έχουν ξεψαχνίσει τη χώρα) και αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους. Τότε, διαπίστωσαν πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Μοντεβιδέο αλλά η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν έχει ολοκληρωθεί….

Ο «ρόλος» του Ζοσέ Μπότο στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα

Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος στην όλη ιστορία και αυτή είναι ο Ζοσέ Μπότο. Οι άνθρωποι της Μπενφίκα γνωρίζουν πολύ καλά τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και, σε ένα μεγάλο βαθμό, εμπιστεύονται και την κρίση του όσον αφορά την επιλογή του Νικολά Κουαλιάτα. Η Πορτογαλική ομάδα έκανε την κίνησή της για τον Νικολά Κουαλιάτα πλέον όλα είναι ανοικτά. Ο ΠΑΟΚ καλείται να… σώσει την υπόθεση που είχε προετοιμάσει για να μην δεχθεί μια επικοινωνιακή αλλά και μεταγραφική «ήττα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News