ΠΑΟΚ: Η στιγμή που ο Γιάσμιν Κούρτιτς τα άκουσε από οπαδό και πήγε να απαντήσει!

ΠΑΟΚ: Κλίμα έντασης στην Τούμπα μεταξύ Γιάσμιν Κούρτιτς και οπαδού, με τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς σε ρόλο πυροσβέστη

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άρη δημιούργησε οριακές καταστάσεις ανάμεσα ασε ποδοσφαιριστές και οπαδού, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να απαντά σε αποδοκιμασίες που άκουσε από την κερκίδα!

Η κατάσταση στην Τούμπα μύριζε μπαρούτι, με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με 1-0 με το γκολ του Καμαρά και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα έψαλλαν στους ποδοσφαιριστές, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να δείχνει διάθεση να ανοίξει διάλογο με την μαινόμενη κερκίδα! Προφανώς τα όσα ειπώθηκαν από μερίδα οπαδών στη Θύρα 6 του σταδίου Τούμπας ήταν σε τέτοια γλώσσα που ο Σλοβένος μέσος κατάλαβε ενοχλήθηκε και θέλησε να απαντήσει. Ο Κούρτιτς, που έχει δείξει πως «αρπάζει» εύκολα, κινήθηκε προς το μέρος των οπαδών θέλοντας να απαντήσει και να ανοίξει διάλογο με την κερκίδα. Το σίγουρο είναι πως οι σφυγμοί όλων δεν ήταν αυτοί που προϊδέαζαν για… διάλογο. 

Ο Ζίβκοβιτς μάζεψε τον Κούρτιτς πριν γίνει κανένα… μπαμ

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έβλεπε το όλο σκηνικό και ξέρει καλά τον Κούρτιτς. Γι’ αυτό και όταν μπήκε στο γήπεδο με τη λήξη του αγώνα, πήγε με αργά βήματα προς τον Σλοβένο. Όταν είδε το σκηνικό, το βάδισμά του έγινε πιο έντονο και πήγε να… μαζέψει τον Κούρτιτς. Ο Σέρβος, με κινήσεις των χεριών προσπάθησε να κάνει και τις δυο πλευρές να σωπάσουν και κάπως έτσι έληξε ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να ανάψει φωτιές..

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News