ΑΕΚ: Υπέροχη στιγμή, η φανέλα του Σέρχιο Αραούχο στο μνημείο του Άλκη

Άλλη μια υπέροχη στιγμή, στις τόσες πολλές που έχει προσφέρει κατά τη διάρκεια της σεζόν στους Έλληνες φιλάθλους, χάρισε το πρωί του Σαββάτου ο Σέρχιο Αραούχο!
Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ βρέθηκε στο μνημείο του αδικαχαμένου Άλκη Καμπανού συνοδευόμενος από το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάνο Αναστασόπουλο και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, και άφησε τη φανέλα του στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη!.
Άλλη μια κίνηση απόλυτου σεβασμού, από έναν ποδοσφαιριστή που από την πρώτη στιγμή του ακούσματος της τραγικής είδησης, προσπαθεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης στον αγώνα κατά της οπαδικής βίας, κερδίζοντας καθολικό σεβασμό και αναγνώριση απ’ όλη τη φίλαθλη Ελλάδα που του επιφυλάσσει πλέον σε κάθε εμφάνισή του το πιο ζεστό και αυθεντικό χειροκρότημά της.
Ακολουθεί το βίντεο που «ανέβασε» η ΠΑΕ ΑΕΚ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Μπορδαλάς, οι δύο... σταντ μπάι και ο κόουτς που έρχεται Ελλάδα ως την Τετάρτη!
- Σέρχιο Ρίκο: Ανησυχία για τον Ισπανό, έπεσε ξανά σε κώμα
- Roland Garros: Τα τρελά λεφτά που... τσέπωσαν ήδη Τζόκοβιτς και Ρούουντ - τι έξτρα παίρνει ο νικητής
- Χάμες Ροντρίγκες: Αδιόρθωτος! Οι τρεις απίστευτοι όροι που έβαλε στην Μπόκα για να υπογράψει
- Παναθηναϊκός: Ηταν, είναι και παραμένει ο Παύλος όλης της Ελλάδας!