ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Εκτός δράσης ο Ντέιβις

Αρκετά σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο νεαρός μπακ χαφ της Μπάγερν στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κανάδα. Γλιτώνει το χειρουργείο, αλλά θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα.

Μετά τον τραυματισμό του Λουκάς Ερναντέζ, η Μπάγερν καλείται ν’ αντιμετωπίσει άλλον έναν που αφορά αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή. Αυτόν του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος επί ημερών Χάνσι Φλικ έγινε από εξτρέμ, μπακ – χαφ με μεγάλη επιτυχία και θεωρείται αυτή τη στιγμή ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας των Βαυαρών.

Όπως και ο Ερναντέζ όμως, επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδα, εν προκειμένω από αυτής του Καναδά. Η τελική διάγνωση κάνει λόγω  για κάκωση συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική, δηλαδή ένα βαρύ διάστρεμμα το οποίο θα τον αφήσει εκτός πλάνων τόσο κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν προεξέχοντος του Δρ. Μίλερ αποφάσισε ο ποδοσφαιριστής να μην υποβληθεί σε επέμβαση και ν’ αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του συντηρητικά. Όπως και να’ χει ο Αλφόνσο Ντέιβιτς θα λείψει από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν το επόμενο διάστημα, κάτι που εκτός του Ενραντέζ, θα συμβεί και με τους διεθνείς που πήραν άδεια για να ξεκουραστούν από τις υποχρεώσεις τους στο Euro.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News