ΙΝΤΕΡ: «Τσακωμός» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την μεταγραφή του Ζοάο Μάριο στην Μπενφίκα

«Μύλος» με την μετακίνηση του Ζοάο Μάριο από την Ίντερ στην Μπενφίκα, αφού η Σπόρτινγκ υποστηρίζει πως υπήρχε ρήτρα-πρόστιμο αν η ομάδα του Μιλάνου πουλούσε τον Πορτογάλο μέσο σε άλλη πορτογαλική ομάδα.

«Πόλεμος» δηλώσεων ξέσπασε μεταξύ της Ίντερ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη λήξη του συμβολαίου μεταξύ των «νερατζούρι» και του Πορτογάλου μέσου Ζοάο Μάριο, ο οποίος, ως ελεύθερος, μεταγράφηκε στην Μπενφίκα.

Ο πορτογαλικός σύλλογος, με ανακοίνωσή του, κατηγόρησε την Ίντερ ότι δεν τήρησε μια ρήτρα που είχε εισαχθεί κατά την αγορά του παίκτη, η οποία, σύμφωνα με την Σπόρτινγκ, θα υποχρέωνε τους Λομβαρδούς να πληρώσουν 30 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη πορτογαλική ομάδα.

«Αφού η Ίντερ απέρριψε την προσφορά μας για τον Ζοάο Μάριο, ο ιταλικός σύλλογος και ο παίκτης τερμάτισαν τη συνεργασία τους», εξήγησαν οι Πορτογάλοι.

«Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιήθηκε ένα τέχνασμα για να μην τηρηθεί η συμφωνία. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας στα κατάλληλα μέρη, θεωρώντας τους παραβάτες υπεύθυνους για τη ζημία που προκλήθηκε και τη μη εκπλήρωση των αναλαμβανόμενων υποχρεώσεων».

Μια δήλωση, στην οποία η Ίντερ απάντησε επίσης… θυμωμένα. «Η Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο έλαβε γνώση όσων ανέφερε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στον Τύπο. Πρόκειται για δηλώσεις απαράδεκτες, πολύ σοβαρές και, πάνω απ΄ όλα, αβάσιμες. Ο σύλλογος θα προστατεύσει την εικόνα και τη φήμη του στα κατάλληλα μέρη», υπογράμμισαν οι Ιταλοί.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News