Conference League: Σοκαριστικές εικόνες από οδομαχίες στα Τίρανα, συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών
Η Ρόμα και η Φέγενορντ διεκδικούν απόψε το βράδυ (22:00, cosmote sports 2) το πρώτο τρόπαιο της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης του Europa Conference League, στο «Arena Kombëtare» των Τιράνων. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, oι οπαδοί των δύο ομάδων που βρίσκονται στην αλβανική πρωτεύουσα, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα 60 εξ αυτών να συλληφθούν και παράλληλα να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί.
Οι οπαδοί των δύο συλλόγων, κρατούσαν γυάλινα μπουκάλια, ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα, καθώς η τοπική αστυνομία προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη στους δρόμους, το βράδυ της Τρίτης. «Η αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα και συγκεκριμένα, 48 Ιταλούς και 12 Ολλανδούς. Ως αποτέλεσμα της βίας από τους οπαδούς των δύο ομάδων, 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν και ένα περιπολικό υπέστη ζημιές», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία.
Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές οδομαχίες ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία:
Roma Ultras and Feyenoord Hooligans clashed last night with the police. In the video police officer pulling out a gun at Roma’s Ultras!
Last night: 10 police officers injured by fans. 60 fans arrested, 12 Dutch and 48 Italians#ASRoma #Feyenoord #ConferenceLeague pic.twitter.com/a4JOxYnEAH— CULTURE DEALER (@culturedealer1) May 25, 2022
Οι οπαδοί της Ρόμα και της Φέγενορντ αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χωρισμένοι σε δύο οπαδικές ζώνες και η αστυνομία δήλωσε ότι έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ώστε να αποτρέψει κρούσματα βίας. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 21.690 θεατές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
