ΑΕΚ: Με απόφαση Μελισσανίδη, με Μάνταλο αρχηγό στην «Αγιά Σοφιά»

Λευκός καπνός από την πλευρά της ΑΕΚ για την υπόθεση του Πέτρου Μάνταλου, που θα οδηγήσει την Ένωση ως αρχηγός στην Αγιά Σοφιά.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα παραμείνει στην ΑΕΚ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δυο τους βρέθηκαν χθες το βράδυ να συζητήσουν για το μέλλον του Έλληνα επιτελικού μέσου, μετά και τα όσα είπε πως σκεφτόταν ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Μάνταλου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

«Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι»

Ο Μάνταλος εξήγησε το πως αισθάνεται και άκουσε την πλευρά και τις θέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ συνομίλησαν για τα όσα συνέβησαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τη φετινή σεζόν. Το αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο ήταν να παρθεί η οριστική απόφαση και ο Μάνταλος να παραμείνει στην ΑΕΚ, για να συνεχίσει να την οδηγεί ως αρχηγός και του χρόνου στην Αγιά Σοφιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News