Παναθηναϊκός: Ο μοναδικός απών από το γλέντι στον Αργυρό

Το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου, όλος ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του τροπαίου. Όλος; Όχι όλος… Ο Καρλίτος δεν πήγε στο νυχτερινό κέντρο.  

Όλα καλά και όλα ωραία ήταν στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μία ευτυχισμένη ατμόσφαιρα. Με την ομάδα να διασκεδάζει μέχρι πρωίας στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Με όλους να το απολαμβάνουν με την καρδιά τους.

Όλους, είπατε; Λάθος. Δεν πήγαν όλοι στο Teatro. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πήγε, αλλά δεν το συνηθίζει κιόλας να πηγαίνει στα μπουζούκια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επίσης δεν πήγε, αφού προτίμησε να αφήσει τους παίκτες να περάσουν καλά χωρίς την παρουσία του. Ήταν, όμως, εκεί οι συνεργάτες του Σέρβου.

Οι απουσίες δεν σταμάτησαν στις δύο. Απών δήλωσε και ένας ποδοσφαιριστής: ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός επέλεξε να μην πάρει μέρος στο γλέντι των συμπαικτών του, προφανώς για τους δικούς του λόγους.

Σύμφωνα με φήμες, ο Καρλίτος αντιλαμβάνεται πως με τον Γιοβάνοβιτς ο ρόλος του θα περιοριστεί δραστικά τη νέα σεζόν και έχει εκφράσεις τάσεις φυγής. Ο ατζέντης του Ισπανού στράικερ φέρεται ήδη να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Σχετίζεται αυτό με την απουσία του από το γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Άγνωστο. Πάντως, το τάιμινγκ της σύμπτωσης προκαλεί συνειρμούς, σε συνδυασμό με την επικείμενη απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News