Παναθηναϊκός: Αυτός θα καθορίσει το μέλλον του Γκατσίνοβιτς

Ο Γερμανός, Αντρέ Μπρέιτενρεϊτερ είναι ο νέος προπονητής της Χόφενχαϊμ και αυτός που θα αποφασίσει για την παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μία απαραίτητη προϋπόθεση για αποφασίσει η Χόφενχαϊμ πως θα διαχειριστεί τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, είναι η εισήγηση του νέου προπονητή. Ο προηγούμενος, Σεμπάστιαν Χένες, δεν υπολόγιζε τον Σέρβο και επέτρεψε τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Αυτός ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χόφενχαϊμ είναι ο Αντρέ Μπρέιτενρεϊτερ. Ο Γερμανός δούλεψε με επιτυχία στη Ζυρίχη και κέρδισε μία ευκαιρία να δουλέψει στη Bundesliga.

Ασφαλώς, στις πρώτες μέρες της δουλειάς του, ο Μπρέιτενρεϊτερ έχει άλλες προτεραιότητες από την αξιολόγηση ενός παίκτη ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός. Ωστόσο, επειδή ξέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο, σίγουρα έχει γνώμη για τις δυνατότητες του Γκατσίνοβιτς.

Πάντως, είναι σημαντικό που το ζήτημα ξεκαθάρισε γρήγορα, ούτως ώστε ο Μπρέιτενρεϊτερ να συζητήσει άμεσα με τον Γκατσίνοβιτς, για να μάθει ο παίκτης εάν θα έχει ρόλο στη Χόφενχαϊμ τη νέα σεζόν. Μαζί του και ο Γιοβάνοβιτς, ώστε να προσαρμόσει καταλλήλως τον σχεδιασμό του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News