Κώστας Μπακογιάννης - Βοτανικός: «Μπουλντόζες το 2022» - Πότε πέφτει η Λεωφόρος, τι θα δούμε στη θέση της

Κώστας Μπακογιάννης: «Μπουλντόζες στον Βοτανικό το 2022» – Πότε πέφτει η Λεωφόρος, τι θα δούμε στη θέση της

Ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό και την κατασκευή του γηπέδου στον Βοατανικό ήταν όσα είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στον ΑΝΤ1. Προανήγειλε δημοπράτηση του νέου γηπέδου τις επόμενες εβδομάδες και… μπουλντόζες μέσα στο 2022.

«Έχουμε υπογράψει με όλους τους φορείς κι είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το γήπεδο, κάτι που θα το δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα δείτε νωρίτερα του προβλεπόμενου μπουλντόζες στον Βοτανικό και εννοώ μέσα στο 2022, για τις πρόδρομες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν. Πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά όλα τα χρονοδιαγράμματα για να έχουμε έτοιμο το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα όπως έχουμε δεσμευτεί το 2026.

Όπως όλοι γνωρίζετε είναι ένα υπερτοπικό έργο. Η Διπλή Ανάπλαση προβλέπει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου και μέσα στην πόλη μια νέα πόλη σε μια περιοχή που ήταν ξεχασμένη και θα την αναμορφώσουμε. Εκεί θα δημιουργηθούν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και όταν όλα είναι έτοιμα θα πέσει το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και στη θέση του θα δούμε ένα πάρκο γεμάτο πράσινο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News