Διακοπές: Αντετοκούνμπο στην Πάρο, Παπασταθόπουλος στη Μύκονο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα στην Πάρο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνάντησε στη Μύκονο τον Πιερ Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Ο Αντετοκούνμπο άφησε τη Μύκονο για την Πάρο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos.gr, το βράδυ της Τρίτης (7/6) δείπνησε σε γνωστό μαγαζί της Νάουσας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στη Μύκονο βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπου συνάντησε τον παλιό συμπαίκτη του στην Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Oι δυο τους που δεν έφυγαν και με τον καλύτερο τρόπο από το Λονδίνο, διατηρούν καλή σχέση. Με το… θάρρος της ο Παπασταθόπουλος σχολίασε τη φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ.
«Είναι πάντα ωραίο να σε βλέπω φίλε, τόσα χρόνια μαζί, τόσες αναμνήσεις. Είσαι πάντα πιο όμορφος μ@@@@@»
Ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε ριπόστ την φωτογραφία και απάντησε:
«Πάπα αδερφέ μου, τόσο χαρούμενος που σε βλέπω μ@@@@@. Μείνε ο ίδιος. Είσαι πάντα όμορφος και εσύ».
Δείτε την ανάρτηση του Παπασταθόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
