Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Τα δύο... ματς-μπολ του Κρίστοφερ Νούνιες

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Τα δύο… ματς-μπολ του Κρίστοφερ Νούνιες | Super League

Το ESPN έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον 23χρονο Κοσταρικανό μέσο της Λαμίας. Και αυτός έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με εξαιρετική εντύπωση.

Υπάρχουν μέσα ενημέρωσης και… μέσα ενημέρωσης. Αναμφίβολα, το ESPN συγκαταλέγεται στο πιο σοβαρά και αξιόπιστα, οπότε όταν γράφει μία είδηση, υπάρχει μία βάση αλήθειας.

Η ισπανική έκδοση του κορυφαίου ενημερωτικού portal έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 23χρονο Κοσταρικανό μέσο της Λαμίας, Κρίστοφερ Νούνιες. Μία πληροφορία που προφανώς, έλαβε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, του οποίου φιλοξένησε δηλώσεις.

Ασφαλώς, ένα δημοσίευμα δεν σημαίνει οπωσδήποτε και πρόταση. Το φιλολογικό ενδιαφέρον απέχει παρασάγγες από τη μετουσίωση του σε πράξη.

Η βασική προϋπόθεση που πληροί ο Νούνιες

Το βέβαιο είναι πως ο Νούνιες πληροί μία βασική προϋπόθεση που θέτει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: έχει προσωπική άποψη για τον παίκτη. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τέσσερις φορές τη Λαμία φέτος, ο Νούνιες έπαιξε στα τρία στη διάρκεια του 2022, άρα ο Σέρβος προπονητής έχει τσεκάρει με το παραπάνω τον Κοσταρικανό.

Επιπροσθέτως, η παρουσία του Νούνιες στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στον Γιοβάνοβιτς να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του 23χρονου χαφ. Στοιχεία που έχουν σημασία στα κριτήρια του Γιοβάνοβιτς.

Ξεκάθαρα, ο Νούνιες δεν είναι ο μέσος ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό. Ίσως να αποτελέσει μία φτηνή και αξιόπιστη εναλλακτική, όμως ως εκεί. Η προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι η επάνδρωση της μεσαίας γραμμής με βασικούς: τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Στο μεταξύ, ο Νούνιες δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του, αφού η Λαμία θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο μπαράζ για μία θέση στη Superleague. O Νούνιες αναμένεται να παίξει και θέλει να βοηθήσει την ομάδα της Φθιώτιδας να σωθεί.

Ταυτόχρονα, εφόσον απασχολεί τον Γιοβάνοβιτς, τα δύο παιχνίδια θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για σκάουτινγκ σε πιεστικές και ανταγωνιστικές συνθήκες. Και ίσως το «εισιτήριο» για τον ποδοσφαιριστή για να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο στην καριέρα του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News