Ολυμπιακός: Η μπάλα στα... χέρια του Ελ Αραμπί για την ανανέωση

Ολυμπιακός: Η μπάλα στα… χέρια του Ελ Αραμπί για την ανανέωση του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Super League

Η μέρα, ή ακόμα και ώρα, της κρίσης για το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι είχε να κάνει. Είπε ό,τι έπρεπε να πει και πρόσφερε ό,τι έπρεπε να προσφέρει. Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν μία πρόταση ανανέωσης στον Μαροκινό επιθετικό που είναι παραπάνω απ’ αυτό που έλεγε η λογική και η ηλικία (35,5) του παίκτη. Ωστόσο θέλησαν μ’αυτόν τον τρόπο να του δείξουν πόσο τον θέλουν και πόσο εκτιμούν όλα όσα έχει προσφέρει. 

Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια ή μάλλον τα χέρια του. Ο σπουδαίος επιθετικός καλείται να αποφασίσει. Οι μέρες περνάνε, θα πρέπει είτε να απορρίψει την προσφορά είτε να πάρει το αεροπλάνο να έρθει στην Ελλάδα γιατί την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός αρχίζει προετοιμασία για τη νέα σεζόν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν διαρκώς επαφές του παίκτη με τους πρωταθλητές. Και μερικές εξ’αυτών γίνονται στο κορυφαίο διοικητικό επίπεδο για να είναι πιο άμεσες και πιο σαφείς και να μην υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας ή παραπόνου από πλευράς παίκτη. Αυτή τη στιγμή λοιπόν τα πάντα εξαρτώνται από τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε κατά πολύ όσα η λογική έλεγε ότι «πρέπει» να ξεπεράσει προτείνοντας διετές συμβόλαιο στον παίκτη με απολαβές που θα ξεπεράσουν αρκετά τα 2 εκατ.ευρώ μαζί με μπόνους που θα είναι εύκολο να επιτευχθούν. 

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει, ο Γιουσέφ πρέπει να απαντήσει άμεσα ώστε να ξέρουν οι πρωταθλητές αν πρέπει να στραφούν στην εναλλακτική. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί το φλερτ με τον Ντε Σάνκτις δεν κατέληξε σε γάμο

Ο δεξιός μπακ που απέρριψε Σίτι και Μπάρτσα και τον στέλνουν Πειραιά

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News