Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η ερυθρόλευκη... Genesis με δεξί μπακ και η πληροφορία για Φλέμινγκ
Ο Ολυμπιακός μιλάει ήδη με αρκετούς παίκτες, όπως επιβεβαίωσε χθες ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς, και σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Στη σημερινή SportDay υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν σχετικά με την προσπάθεια ενίσχυσης στη θέση του δεξιού μπακ αφού αποτελεί προτεραιότητα.
Παράλληλα στη σημερινή SportDay υπάρχει και αναλυτικό ρεπορτάζ για μια πληροφορία που ήρθε από την Ολλανδία και θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν ρωτήσει για το στάτους του εξαιρετικού 23χρονου Ολλανδού κεντρικού χαφ (8άρι και 10άρι), Ζιαν Φλέμινγκ, της Φορτούνα Σιτάρντ. Σε 27 συμμετοχές φέτος είχε 10 γκολ και 4 ασίστ τραβώντας τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
