Ολυμπιακός: Αναβαθμίζεται ο Γαβαλάς, το νέο του πόστο - Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας

Ολυμπιακός: Αναβαθμίζεται ο Γαβαλάς, το νέο του πόστο – Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας | Νίκος Γαβαλάς, Γρηγόρης Μπάτης

Αλλαγών συνέχεια στο οργρανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να επισημοποιεί το πρωί της Πέμπτης (16/6) τις τροποποιήσεις στη διεύθυνση επικοινωνίας αλλά και το νέο ρόλο που αποκτά στον σύλλογο ο Νίκος Γαβαλάς. 

 

Ο επί μια τριετία Διευθυντής Επικοινωνίας, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το σπουδαίο project του εορτασμού των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού «100 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ 1925-2025», ενώ τη θέση του στη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ αναλαμβάνει το, επί σειρά ετών, στέλεχος της 24media (και το τελευταίο εξάμηνο social media director του μιντιακού ομίλου του Δημήτρη Μάρη), Γρηγόρης Μπάτης.

Ο νέος διευθυντής Επικοινωνίας, μάλιστα, θα έχει στο πλευρό του τον Δημήτρη Σαμόλη, ως υπεύθυνο γραφείου Τύπου, αλλά και έναν πρώην συνεργάτη του sportday.gr, τον Δημήτρη Μαργωμένο.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Γαβαλά, η μετάθεσή του χαρακτηρίζεται ως επιβράβευση της οργάνωσης πολλών κοινωνικών δράσεων που έφερε εις πέρας ως Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Το έμπειρο στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ, που έχει διαγράψει μακρά και λαμπρή πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, διέπρεψε με τις πρωτοβουλίες που έλαβε από την ημέρα που ανέλαβε πόστο στην ομάδα, τον Ιούνιο του 2019, αναφορικά με το κοινωνικό προφίλ της ομάδας. Γνωστός για το ήθος και την ευαισθητοποίηση στο εν λογω πεδίο, μοιάζει με τον κατάλληλο άνθρωπο για να υλοποιεί το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο συγκεκριμένο τομέα, στον οποίο δίνει ιδιαίτερα βαρύτητα ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» και η ανάληψη της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού μοιάζει το απόλυτα φυσιολογικό επόμενο βήμα του στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανάληψη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας από τον Δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάτη. Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαμόλης και υπεύθυνος Τύπου Ακαδημίας, Σχολών και Κ-23 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαργωμένος. Ο Νίκος Γαβαλάς αναλαμβάνει τη διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το project «100 χρόνια ΘΡΥΛΟΣ 1925-2025».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News